Ενημέρωση από τη Παρέμβαση στη vodafone

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/06 επιτυχημένη παρέμβαση, της Εργατικής Λέσχης και της Λαϊκής Συνέλευσης , στη Vodafone στην Ομήρου. Η συγκεκριμένη παρέμβαση αποτελεί μία κίνηση συμπαράστασης στον αγώνα που δίνει το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων Vodafone ενάντια στις 2 απολύσεις ενοικιαζόμενων εργαζομένων, απολύσεις που έγιναν λόγω της συνδικαλιστικής τους δράσης.

Μοιράστηκαν δεκάδες προκηρύξεις ενημέρωσης του κόσμου  αλλά και των εργαζομένων στο κατάστημα.  Υπήρξε θετική ανταπόκριση από τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων  που πληροφορήθηκαν τις απολύσεις.  Εκτός του ότι επιδοκίμασαν την παρέμβαση, ρωτούσαν πως και οι ίδιοι μπορούν να βοηθήσουν, αναρωτιόντουσαν πως μια εταιρεία με εκατομμύρια κέρδη δίνει μισθούς πείνας, απολύει, χρησιμοποιεί νοικιασμένους εργαζόμενους.  Οι περισσότεροι έβλεπαν στο πρόσωπο των δύο απολυμένων τον εαυτό τους, το φίλο τους το παιδί τους.

Εμείς, όσο περνάει από το χέρι μας,  θα είμαστε πάντα εκεί υπερασπιζόμενοι τη δουλειά, τη ζωή και την αξιοπρέπεια του κάθε συναδέλφου.

 

Να σταματήσουν οι απολύσεις

Άμεση επαναπρόσληψη των συναδέλφων Βίκυς Κωστοπούλου και Χάρη Σιδέρη

Κατάργηση του άθλιου καθεστώτος της ενοικιαζόμενης εργασίας, πρόσληψη των συναδέλφων από την Vodafone για την οποία στην πραγματικότητα εργάζονται

Αξιοπρεπείς και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας

Υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

 

Οι εργαζόμενοι-άνεργοι παλεύουμε για τη διατήρηση και τη διεύρυνση των εργατικών δικαιωμάτων, απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία. Ο φόβος και η ανασφάλεια μπορεί να περάσει από την πλευρά των αφεντικών. Η οργάνωση στα σωματεία, ο συλλογικός αγώνας, η αλληλεγγύη είναι τα μεγαλύτερα όπλα μας!

Το σωματείο εργαζομένων της Vodafone αποφάσισε νέα απεργία για τις 25 Ιούνη

 

vodafon vodafon1

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 • ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ!

 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  ergatikilesxinsmyrni @gmail.com

  ***

  Ελευθερίου Βενιζέλου 12 & Αιγαίου, Νέα Σμύρνη

  ***

  Στάση ΤΡΑΜ: Αιγαίου
Αρέσει σε %d bloggers: